دانلود کاملترین برنامه های روت کردن گوشی اندروید
روت کردن در اندروید چیست؟ چه خوبیها و خطراتی دارد
روت کردن اندروید به چه معناست و چه مزایا و معایبی دارد؟ دسترسی به ریشه سیستم یا روت کردن اندروید عملی است که به دارندهی گوشی یا تبلت اندروید اجازه می دهد تا به فایل های ریشه ای و سیستمی گجت خود که توسط سازندگان سیستم عامل اندروید مخفی و غیر قابل دسترس شده است به راحتی دسترسی داشته باشند.
عمل روت در واقع مشابه جیلبرک (jail break) در گوشی و تبلت های آی او اسی شرکت اپل است. ما در این مقاله به تعریف روت کردن در سیستم عامل اندروید و شرح خوبیها و خطرات آن خواهیم پرداخت. همراه ما باشید.
دانلود کاملترین برنامه های روت کردن گوشی اندروید
روت کردن در گوشیهای اندروید به چه معناست؟
روت یا معادل لاتین آن Root در واقع به معنی ریشه است. در واقع معنی آن در اندروید یعنی دسترسی به فایل های ریشه ای و سیستمی اندروید که توسط سازندگان این سیستم عامل پنهان شده است. با روت کردن اندروید شما به فایل های سیستمی در گالری دسترسی و در عمل نیز آزادی بیشتری خواهید داشت.
برای مثال یکی از کار های ساده ای که پس از روت می توانید انجام دهید، تغییر عکس اندروید که در هنگام بوت شدن دستگاه نمایش داده می شود است. البته اکثر کاربران برای نصب برنامه هایی که نیازمند روت هستند اقدام به Root کردن دستگاه می کنند.
روت کردن گوشی اندروید و تبلت اندرویدی هیچ تفاوتی ندارد.
روت کردن اندروید چه مزیت و خوبیهایی دارد؟
- اصلی ترین دلیلی که کاربران مجاب به انجام عمل روت بر روی دستگاه خود می شوند. نصب برنامه هایی است که نیازمند دسترسی به روت هستند. از این برنامه ها می توان به برنامه لاکی پچر اشاره نمود.
- دلیل بعدی ای که کاربران اقدام به Root گوشی می کنند، حذف برنامه های پیشفرضی است که در هنگام خرید گوشی وجود دارد. این برنامه ها در بیشتر مواقع غیر قابل استفاده هستند و تنها حافظه و منابع سخت افزاری گوشی را اشغال می کنند. پس با روت گوشی برخی از کاربران اقدام به حذف این برنامه های اضافی پیشفرض می کنند.
- امکان گرفتن بکاپ و نسخه پشتیبان از اطلاعات گوشی
- امکان نصب کاستوم رام: اکثر گوشی های اندروید پس از یک بار بروزرسانی دیگر به نسخه های بعدی این سیستم عامل آپدیت نخواهد شد. اما شما با نصب کاستوم رام می توانید نسخه های بالاتر اندروید را نیز تجربه کنید که این عمل نیازمند روت است.
- مشاهده و ویرایش فایل های سیستمی که در حالت عادی قابل مشاهده نیستند.
- امکان استفاده حداکثری از قدرت سخت افزار گوشی
- تغییر رابط کاربری و تم گوشی های اندروید
- مدیریت بهتر برنامه ها و تغییر محل نصب
روت کردن در اندروید چه خطراتی دارد؟
با این وجود روت کردن یکسری خطرات و معایبی نیز دارد که ممکن است شما را از انجام این عمل پشیمان کند.
- باطل شدن گارانتی گوشی: روت کردن گوشی های دارای گارانتی باعث ابطال گارانتی آن خواهد شد. البته شما می توانید با آنروت کردن گوشی آن را به حالت اولیه برگردانید.
- سوختن گوشی در هنگام روت: در برخی موارد که عمل روت با استفاده از نرم افزار ها و روش های غیر معتبر و ناصحیح انجام شود. ممکن است به گوشی شما آسیب برسد و دیگر نتوانید از آن استفاده کنید.
- آسیب پذیر شدن گوشی در مقابل ویروس ها و بدافزار ها: پس از انجام روت، دسترسی به فایل های سیستمی آزاد شده و محدودیت های امنیتی که در مقابل ویروس ها و بد افزار ها وجود دارد از بین می رود. پس در نتیجه گوشی آسیب پذیر می شود و بهتر است برای رفع این مشکل اقدام به نصب آنتی ویروس نمایید.
حجم فایل ها: ۱ مگابایت
دانلود برنامه روت اندروید dr.fone – Root برای ویندوز
حجم فایل ها: ۱۸ مگابایت
دانلود برنامه روت Kingo برای ویندوز
حجم فایل ها: ۶ مگابایت
دانلود برنامه روت Kingo برای اندورید
حجم فایل ها: ۷ مگابایت
دانلود برنامه روت SRSRoot برای ویندوز
حجم فایل ها: نا معلوم مگابایت
دانلود برنامه روت Root Genius برای اندورید
حجم فایل ها: ۱۱ مگابایت
دانلود برنامه روت iRoot برای اندورید
حجم فایل ها: ۳۶ مگابایت
دانلود برنامه روت iRoot برای ویندوز
حجم فایل ها: ۱ مگابایت
دانلود برنامه روت SuperSU Pro برای اندورید
حجم فایل ها: ۳ مگابایت
دانلود برنامه روت Superuser X [L] برای اندورید
حجم فایل ها: ۱۱ مگابایت
دانلود برنامه روتKingRoot برای اندورید
حجم فایل ها: ۳۰ مگابایت
دانلود برنامه روت KingRoot برای ویندوز
امتیاز دهی کاربران
( رای)بازدیدها: 476