فروش ویژه دستگاه مکنده صافکاری PDR


دستگاه مکنده صافکاری PDR، قابل استفاده برای مکش فرورفتگی های بدنه خودرو، جنس کفه مکنده از پلاستیک صافکاری میباشد.  مناسب برای صافکاری بدون رنگ، مناسب جابجایی کاشی و شیشه ..
»  برای مشاهده توضیحات و تصاویر بیشتر این محصول اینجا را کلیک کنید ...

روش خرید: برای خرید پس از کلیک روی دکمه زیر و تکمیل فرم سفارش، ابتدا محصول مورد نظر را درب منزل یا محل کار تحویل بگیرید، سپس وجه کالا و هزینه ارسال را به مامور پست بپردازید. جهت مشاهده فرم خرید، روی دکمه زیر کلیک کنید.

قیمت: 149000 تومان

فروش ویژه دستمال حوله ای میکروفایبر 20 عددی


دستمال حوله ای میکروفایبر 20 عددی، قابل استفاده برای صفحه موبایل، مانیتور، تلویزیون و خودروی شما، مناسب شستشو و آبگیری ظروف و سطوح داخل آشپزخانه. بدون پرزدهی و شستشوی و ایجاد خش و لکه. هر بسته شامل 20 عدد دستمال حوله ای ...
»  برای مشاهده توضیحات و تصاویر بیشتر این محصول اینجا را کلیک کنید ...

روش خرید: برای خرید پس از کلیک روی دکمه زیر و تکمیل فرم سفارش، ابتدا محصول مورد نظر را درب منزل یا محل کار تحویل بگیرید، سپس وجه کالا و هزینه ارسال را به مامور پست بپردازید. جهت مشاهده فرم خرید، روی دکمه زیر کلیک کنید.

قیمت: 269000 تومان

NFC چیست؛ نحوه عملکرد، مزایا و معایب و نحوه استفاده از این تکنولوژی ارتباطی

تکنولوژی NFC به لطف استقبال توسعه دهندگان و همچنین شرکت های سازنده اسمارت فون هر سال محبوب تر می شود و اپلیکیشن های مفید زیادی پیرامون آن ارائه می شود. اما سوال اینجاست که NFC چیست و چگونه کار می کند؟ در این مقاله، به تمام سوالات شما راجع به این تکنولوژی، از جمله توضیح کامل NFC، قابلیت هایی که به یک اسمارت فون اندرویدی، ساعت یا گجت های دیگر می دهد و دلیل وجود تگ های NFC پاسخ خواهیم داد.

NFC چیست؟

عبارت NFC در واقع کوتاه شده عبارت Near Field Communication است که به معنای ارتباط میدان نزدیک بوده و برخی هم آن را ارمیک می نامند. اساسا این تکنولوژی، راهی است تا دستگاه شما با چیز های اطراف خود ارتباط برقرار کند. این سنسور میدانی به شعاع چهار سانتی متر را ایجاد می کند و ارتباطی بیسیم بین دستگاه شما و دستگاه دیگر ایجاد می کند. این قابلیت یک ارتباط دو طرفه خلق می کند تا هر دو دستگاه بتوانند اطلاعات خود را ارسال یا از دیگری دریافت کنند. این ارتباط NFC، به Wi-Fi یا شبکه های موبایلی مثل 3G یا LTE وابسته نیست و استفاده از آن هم هزینه ای برای کاربر ندارد.

NFC چیست

NFC چیست

نکته جالب اینجاست که استفاده از این سنسور در آمریکا به تازگی رایج شده ولی در کشور انگلستان، سال هاست که از آن استفاده می شود. یکی از اصلی ترین موارد استفاده از این تکنولوژی، پرداخت های دیجیتالی است. به عنوان مثال اگر کارت های بانکی خارجی را دیده باشید، احتمالا متوجه سه خط خمیده شده اید که در آن ها نقش بسته، این خطوط در واقع NFC هستند و امکان پرداخت بدون تماس را به کاربر می دهند. اولین فروشگاه زنجیره ای که برای پرداخت از این تکنولوژی استفاده کرد، شرکت Eat و در سال 2008 بود. حالا اما همان تکنولوژی در اسمارت فون های اندرویدی هم به کار رفته و به این معناست که حالا کاربر می تواند برای پرداخت از سرویس هایی مثل Google Pay استفاده کند و کیف پول خود را دیجیتالی کند.

آیا همه اسمارت فون ها NFC دارند؟

NFC چیست؛ نحوه عملکرد، مزایا و معایب و نحوه استفاده از این تکنولوژی ارتباطی

لازم به ذکر است که همه اسمارت فون های اندرویدی تولید شده از این قابلیت برخوردار نیستند. برای فهمیدن اینکه اسمارت فون شما از این قابلیت پشتیبانی می کند یا خیر باید به بخش تنظیمات و بعد به بخش Wireless & Networks بروید و در آنجا به دنبال گزینه ای با نام NFC بگردید. البته بیشتر دستگاه هایی که NFC دارند، لوگوی این تکنولوژی را در بخش پشتی خود دارند.

نحوه عملکرد NFC در اندروید

به طور کلی و ساده باید بگوییم که NFC داده ها را به وسیله امواج مغناطیسی انتقال می دهد. این تکنولوژی به یک استاندارد ارتباط بیسیم تبدیل شده، بنابراین اگر دستگاه ها به پروتکل های NFC روی آورند، می توانند با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. این سیستم با بلوتوث متفاوت است و آن از القای الکترومغناطیسی استفاده می کند. این یعنی این تکنولوژی می تواند با یک شی آفلاین مثل پوستر یا استیکر که منبع نیرویی ندارد و یک شی فعال مثل اسمارت فون ارتباط استفاده کرده و از شی به دستگاه داده ارسال کند.

به عنوان یک دستگاه NFC فعال، یک اسمارت فون باید داده ها را از طریق NFC ارسال و دریافت کند. این دستگاه می تواند سه مدل از NFC را ایجاد کند که به صورت زیر است:

  • خواننده/نویسنده: برای خواند اطلاعات از تگ های NFC

  • شبیه سازی کارت: برای پرداخت های دیجیتالی

  • ارتباط نقطه به نقطه: برای انتقال داده ها بین دو دستگاه

برخی از مشکلات پیش آمده با NFC در اندروید

این تکنولوژی با اینکه کارایی و مزایای زیادی دارد و می تواند در ساده کردن و سریعتر کردن وظایف روزمره به کمک کاربر بیاید، ولی محدودیت ها و مشکلاتی هم در خود دارد که در ادامه به آن ها خواهیم پرداخت.

  1. همه دستگاه ها از تراشه NFC بهره مند نیستند، ولی رفته رفته استفاده از آن رایج تر می شود.

  2. چیپ های NFC همگی در یک محل خاص تعبیه نشده اند و این یعنی برای پیدا کردن محل دقیق آن ها باید دو دستگاه را روی هم بکشید تا چیپ ها یکدیگر را پیدا کنند.

  3. سازگاری بین دو دستگاه چیز واحد و جهانی نیست و این باعث می شود گاهی در انتقال فایل های خاصی با مشکل روبرو شوید.

شروع کار با NFC در اندروید

برای شروع کار با NFC، ابتدا باید NFC و Android Beam را در هر دو دستگاه فعال کنید (با رفتن به آدرس Settings > More و پیدا کردن آن ها). بعد از آن، تنها باید به فایلی که قصد ارسال آن را دارید، بروید و دو دستگاه را بهم بچسبانید. درست است، حتی لازم نیست که دکمه یا انتخاب دیگری بزنید. برای ارسال تنها کافی است پشت دو اسمارت فون به هم بچسبانید و وقتی پیام تایید ارسال برایتان آمد، گزینه قبول را بزنید.

موارد استفاده از NFC و نحوه استفاده از آن ها

حال که با نحوه عملکرد، نحوه فعال سازی و مزایا و معایب این تکنولوژی جالب آشنا شده اید، وقت آن رسیده که دقیقا چه کار هایی می توانید با این تراشه انجام دهید. در ادامه هر یک از موارد استفاده از این تکنولوژی را معرفی کرده ایم.

ارسال شماره تلفن

تصور کنید به تازگی با یک نفر آشنا شده اید و میخواهید شماره تلفن خودتان را با روشی نوآورانه و تحسین برانگیز (!) به مخاطب بدهید، با تکنولوژی NFC می توانید به ساده ترین صورت شماره تلفن خود را برای دیگران ارسال کنید.

برای اینکار تنها کافی است به لیست مخاطبان خودتان یا طرف مقابل بروید (قابلیت NFC باید از قبل فعال باشد)، بعد دو گوشی را بهم بچسبانید  و وقتی پیام “touch to beam” برایتان آمد، آن را انتخاب کنید.

ارسال عکس

NFC چیست؛ نحوه عملکرد، مزایا و معایب و نحوه استفاده از این تکنولوژی ارتباطی

اسنپچت تنها راه سریع و ساده برای ارسال عکس نیست، برای اینکار می توانید از NFC هم استفاده کنید. برای اینکار تنها کافی است عکسی که می خواهید ارسال کنید را باز کنید و سپس دو گوشی را بهم بچسبانید.

ارسال اسناد

این کار می تواند اندکی پیچیده باشد. به عنوان مثال، اگر میخواهید یک فایل PDF که در حال خواندن هستید را ارسال کنید، بیشتر احتمال دارد که اپ خواننده PDF را ارسال کنید تا خود فایل PDF را. در این مواقع، باید از Android Beam استفاده کنید. برای این کار به پوشه ای که فایل در آن قرار دارد رفته، آیکون منو را بزنید و گزینه اشتراک گذاری را انتخاب کرده و سپس Android Beam را انتخاب کنید. حالا باید دو اسمارت فون را به یکدیگر نزدیک کنید.

ارسال اپ مورد علاقه به دیگران

تصور کنید یک نفر به شما بگوید ” چه اپ آب و هوای جالبی داری، اسمش چیه؟”. برای اینکار تنها کافی است گوشی خودتان را به گوشی او بچسبانید. با تکنولوژی NFC می توانید به دوستان طرفدار اندروید خود، صفحه دانلود اپی را در Play Store ارسال کنید تا اپ یا بازی مورد علاقه خودشان را از آنجا دانلود کنند. تا وقتی آن اپلیکیشن یا بازی در حال اجرا باشد، با تکنولوژی NFC می توانید صفحه دانلود آن برنامه را در فروشگاه گوگل برای دیگران ارسال کنید.

انتقال داده بین دستگاه ها

انتقال داده بین دستگاه ها

ارسال مسیر های مختلف

احتمالا برای شما هم اتفاق افتاده که بخواهید یک مسیر خاص را برای دیگران توضیح دهید، با تکنولوژی NFC دیگر نیازی به این کار نیست. برای اینکار تنها کافی است Google Map را باز کرده، مسیر مورد نظر خود را انتخاب کنید و گوشی خود را به دیگری بچسبانید. تمام!

اجرای یک اپلیکیشن در گوشی دیگران

اگر از اپلیکیشن یا بازی خاصی استفاده می کنید که البته در اسمارت فون شخص دیگری نصب شده، می توانید با NFC آن را برایشان اجرا کنید. مثلا تصور کنید که در حال استفاده از اپ Google Photos هستید و دوستتان هم می خواهد عکس های خود را تماشا کند ولی نمی تواند این اپ را پیدا کند. تنها کافی است دستگاه خود را به دستگاه بچسبانید تا Google Photos اجرا شود.

انجام پرداخت ها

یکی از اصلی ترین و رایج ترین استفاده های NFC، امکان پرداخت از طریق اسمارت فون یا اسمارت واچ است. برای اینکار ابتدا باید اپلیکیشن Google Pay را دانلود کنید، جزئیات کارت بانکی خود را به آن اضافه کنید (لازم به ذکر است که این قابلیت تنها برای کارت های بانکی خارجی کار می کند) و در هر فروشگاهی که از پرداخت بیسیم پشتیبانی می کند، از آن استفاده کنید.

NFC چیست؛ نحوه عملکرد، مزایا و معایب و نحوه استفاده از این تکنولوژی ارتباطی

پرداخت با NFC
پرداخت با NFC

ارتباط با تگ های NFC

تگ های NFC در واقع تگ ها یا استیکر های کوچکی هستند که تراشه NFC در آن ها تعبیه شده و می توانند برنامه ریزی شوند تا هر نوع اطلاعاتی را به اسمارت فون کاربران ارسال کند. معمولا یک تگ NFC، شامل لینکی به یک وبسایت خاص است، ولی می تواند تنظیم شود تا کار های خاصی با اسمارت فون مخاطب بکند، مثلا Wi-Fi را روشن کند یا صدای رینگتون رو کم کند. یکی از مزیت های NFC نسبت به کد های QR این است که دیگر نیازی به اسکن و اپ های اسکنر کد نیست و اطلاعات به سرعت و دقت ارسال می شود.

در تئوری، این تگ ها می توانند تقریبا به هر چیزی متصل شوند. به عنوان مثال، یک تگ NFC می تواند در یک منوی رستوران تعبیه شود تا یک نسخه به روز و جذاب از آن منو را در اسمارت فون شما ایجاد کند. تنها کاری که لازم است انجام دهید، این است که گوشی خود را به منو نزدیک کنید تا بتوانید جزئیات بیشتری از غذا های مختلف منو را مشاهده کنید.

برای مصارف شخصی، تگ NFC می تواند برای کنترل گجت های مختلف با گوشی هم استفاده شود. به عنوان مثال می توانید با اسکن یک تگ با گوشی خود، رایانه شخصی خود را روشن کنید یا یک تگ کنار تخت خود بگذارید و با اسکن آن گوشی را به حالت شب ببرید.

امنیت NFC

همانطور که تا الان متوجه شدید، ارتباط NFC به صورت بیسیم صورت می گیرد و هیچ چیزی نمی تواند از ورود هکر یا به قول معروف شخص ثالث به یک ارتباط دو طرفه جلوگیری کند. اگرچه، به علت فاصله بسیار کم دو طرف ارتباط برای برقراری ارتباط NFC، این آسیب پذیری ها چندان مهم و بزرگ نیستند. چرا که برای اینکه یک دزد یا هکر بتواند اطلاعات شما را به سرقت ببرد، باید چند سانتی متر با دستگاه شما فاصله داشته باشد. همچنین اگر برای پرداخت از اپلیکیشن Google Pay استفاده می کنید، می توانید مطمئن باشید که شماره کارت بانکی شما هیچگاه انتقال نمیابد. به جای آن، یک شماره حساب دیجیتالی برای احراز هویت پرداخت و جزئیات آن مورد استفاده قرار می گیرد.

در آخر باید بگوییم که NFC سریعترین راه برای برقراری ارتباط بین دو دستگاه الکترونیکی و بهترین راه برای انتقال داده بین دو دستگاه با فاصله کم را مهیا می کند. NFC برای زمان هایی مفید است که داده موبایلی ندارید، تحت پوشش Wi-Fi یا آنتن موبایل نیستید یا برای انتقال داده کابلی در اختیار ندارید. استفاده از آن ساده، سریع و جالب است.

NFC چیست؛ نحوه عملکرد، مزایا و معایب و نحوه استفاده از این تکنولوژی ارتباطی

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

بازدیدها: 108

  • بخش آموزش ها

  • خواهشمند است قبل از سفارش، به مشخصات و دستورالعمل طراحی در انتهای همین صفحه دقت فرمایید. جهت راهنمای کاربران گرامی، “راهنمای سفارش آنلاین” در منوی راهنما در بالای همین صفحه قرار داده شده است.

    فروش ویژه مینی خردکن شارژی 3 تیغه


    مینی خردکن شارژی 3 تیغه  برای خرد و میکس کردن سبزیجات، گوشت، سیر و ...  دارای 3 تیغه استیل ضدزنگ.  ظرفیت مخزن 250 ML ...
    »  برای مشاهده توضیحات و تصاویر بیشتر این محصول اینجا را کلیک کنید ...

    روش خرید: برای خرید پس از کلیک روی دکمه زیر و تکمیل فرم سفارش، ابتدا محصول مورد نظر را درب منزل یا محل کار تحویل بگیرید، سپس وجه کالا و هزینه ارسال را به مامور پست بپردازید. جهت مشاهده فرم خرید، روی دکمه زیر کلیک کنید.

    قیمت: 299000 تومان

    ثبت دیدگاه

      • مدل فایل رام و سه حرف بعد از مدل در بیلدنامبر باید مطابق دستگاه شما باشد. اطلاعات مدل و بیلدنامبر را با شماره گیری کد #1234#* یا از تنظیمات > درباره ببنیید (اطلاعات بیشتر برای انتخاب رام سامسونگ)
      • رام های 4 فایل فقط برای موارد خاص تعمیراتی کاربرد دارد. (کاربران عادی از آنها برای آپدیت اندروید استفاده نکنند.)
      • در رام های چند فایله که دو فایل CSC وجود دارد، HOME_CSC اطلاعات دستگاه را پاک نمیکند ولی CSC اطلاعات شما را کامل حذف میکند. (ترجیحا CSC را انتخاب کنید.)
      • رام رسمی سامسونگ G390F را فقط با برنامه Odin و آموزش دکمه زیر فلش کنید.
      • ثبت دیدگاه کاربران
      • یدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
      • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
      • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

    برو بالا
    WeCreativez WhatsApp Support
    پشتیبانی 24 ساعته 7 روز هفته ایران فایل مرجع فایل رام های رسمی
    ?سلام به فروشگاه ایران فایل خوش آمدی کاربر گرامی
    رفتن به نوار ابزار